دانشگاه فنی و حرفهای استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل برگزار میکند: *** مدرسه تابستانه داغ مهارتی با موضوع از ایده تا تجاریسازی ***
فعالیت های انجام یافته در رویداد مدارس تابستانه داغ مهارتی منطقه شمال غرب کشور (استانهای آذربایجان شرقی - آذربایجان غربی - اردبیل)
در مورخه 1400/05/23 پس از تشکیل جلسات کاری متعدد و بررسی بخشنامه ارسالی از طرف سازمان مرکزی و هماهنگی با استانهای مجری، اهداف رویداد احصاء و به منظور استفاده از تجربیات بخش خصوصی، ملاقاتهایی با شرکت های شتابدهنده و دپارتمان های نوآوری استان به عمل آمد و مشارکت شرکت تحقیقاتی پویا راهبرد آذربایجان فعال در رویدادهای استارتاپی، برای همکاری با این رویداد جلب گردید و کمیته ای متشکل از اساتید، اعضای شرکت، روابط عمومی و کارشناسان بخش پژوهش و فناوری دانشکده تبریز با عنوان کمیته اجرایی رویداد تشکیل شد.
این کمیته علاوه بر تدوین برنامه کاری و تقسیم وظایف، ابتدا اقدام به طراحی پوستر و فرم های ثبت نام نمودند و سپس اجرای این رویداد از طریق فضای مجازی و سایتهای رسمی دانشگاه به اساتید، دانشجویان و صاحبان صنایع کشور اطلاع رسانی شد.
پس از دعوت از اساتید دانشکده و کارشناسان شرکت تحقیقاتی پویا راهبرد آذربایجان، سرفصل مطالب مورد نیاز برای تدریس در کارگاهها طراحی و تدوین گردید.
با کمک کارشناسان فناوری معاونت پژوهشی دانشکده، بستر آموزش مجازی ادوبی کانکت جهت اجرای مراسم افتتاحیه، اختتامیه، کارگاهها، ارائه ایدهها و اعلام نتایج داوری رویداد آماده شد.
از تاریخ 24 مرداد ثبت نام شرکت کنندگان از طریق سامانه اینترنتی معاونت پژوهشی دانشکده آغاز شد و تا 29 مرداد ادامه یافت.
در 1400/05/30 اطلاعات شرکت کنندگان از سامانه اینترنتی دریافت شد و پس از بررسی و تائید اطلاعات، برای هر یک از شرکت کنندگان یوزر و پسورد مستقلی تعریف گردید و به همراه برنامه و ساعات تشکیل کارگاه ها از طریق ایمیل و فضای مجازی به آدرس اختصاصی آنها ارسال شد.
از روز دوشنبه 1400/06/01 طبق برنامه ارسالی به شرکت کنندگان، پس از مراسم افتتاحیه، از ساعت17 لغایت 19/30 کارگاه های آموزشی به مدت سه روز برگزار خواهد شد.
افتتاح کارگاه های مدارس تابستانه داغ مهارتی شمال غرب کشور
سلسله رویداد مدارس تابستانه داغ مهارتی منطقه شمال غرب کشور به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی در روز دوشنبه اول شهریورماه سال ۱۴۰۰ با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و پخش سرود ملی آغاز شد.
در این مراسم که جمعی از اعضای هیات علمی، دانشجویان و فارغ التحصیلان مراکز فنی و حرفه ای استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی و اردبیل به صورت مجازی در آن حضور داشتند، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه فنی و حرفه ای استان آذربایجان شرقی بعنوان میزبان رویداد به ایراد سخنرانی پرداخت. ایشان ضمن تقدیر از تلاشهای ریاست محترم دانشگاه جناب دکتر صالحی عمران و معاون پژوهش و فناوری جناب دکتر جهانشاهی به دلیل برگزاری سلسله مدارس داغ مهارتی و خدا قوت به تمامی روسای آموزشکده ها و کارشناسان پژوهش و فناوری به تشریح نقش دانشگاه فنی و حرفه ای در توسعه نظام آموزش حرفه ای کشور پرداختند و تاکید نمودند که اصلی ترین راه برای بازگشت به رسالت اصلی دانشگاه و فاصله گرفتن از نظام آموزشی دانشگاه های نظری و تئوری محور، راهی جز پیوند دادن آموزشها با دنیای واقعی کار نیست. ایشان رویداد تابستانهای داغ مهارتی را کور سوی امیدی برای ارزیابی از عملکردهای آموزشی دانشگاه فنی و حرفه ای قلمداد نمودند و افزودند:تلاش و برنامه ریزی برای یادگیری خلاقیت و نوآوری و کمک به تحقق ایده های خلاق و تبدیل ایده ها به محصول و در نهایت ثروت، بیش از هر چیز می تواند ما را در خود ارزیابی از مسیری که برای آموزشهای رسمی دانشگاه در پیش گرفته ایم یاری رسانده و به این حقیقت رهنمون سازد که تا چه حد آموزشهایمان توانسته اند و یا می توانند برای رفع نیازهای واقعی صنعت و جامعه کارگشا باشند. ایشان در خاتمه ابراز امیداوری کردند که رویداد ارزشمند سلسله مدارس داغ مهارتی به تغییر و اصلاح نظام آموزشی دانشگاه بیانجامد و نه به عنوان یک رویداد بلکه به عنوان بخش لاینفک نظام آموزشی دانشگاه به رسمیت شناخته شود و به امری مستمر و دائمی تبدیل گردد.
ایشان همچنین از مشارکت و همکاری بی شائبه بخش خصوصی در اجرای شایسته این طرح تشکر و قدردانی نموده و ضمن معرفی شرکت تحقیقاتی پویا راهبرد آذربایجان از همکاری صمیمانه دکتر جعفر آقازاده به عنوان مدرس دوره و فعال در عرصه رویدادهای استارتاپی کشور تقدیر نمودند.
اهم موارد طرح شده در کارگاه های روز اول رویداد:
- برگزاری کارگاه آموزشی روشهای ایده پردازی و خلاقیت توسط دکتر جعفر آقازاده
- برگزاری کارگاه ایده یابی توسط مدیر عامل شرکت پویا راهبرد آذربایجان فعال در رویدادهای استارتاپ کشور
- برگزاری کارگاه روش های ایجاد شرکت های استارتاپی
- جمع آوری ایده ها از صاحبان ایده
- تحویل ایده ها به داوران
- تکمیل فرم های های ارزشیابی نهایی
- ارزشیابی از بخش اول
- برگزاری جلسه پرسش و پاسخ